Я вірю в себе. Я вірю в дітей. Я вірю в свою справу.

суботу, 13 травня 2017 р.

СВЯТО МАТЕРІ

   У травні, коли природа Мати виряджає свою доню Землю в пишному вбранні весняних квітів у дорогу життя, праці й радості, Україна відзначає надзвичайно світле свято – День матері.Подивіться навколо – ми живемо на дивовижній планеті дбайливих мам. На ній завжди світить сонце, на ній живуть добрі, ласкаві й веселі мами, які завжди пам’ятають, що найголовніше призначення жінки – бути матір’ю.

   І сьогодні ми зібралися всі разом у цей прекрасний сонячний весняний день напередодні Свята матері, щоб привітати найближчу людину для кожного – МАМУ, і подарувати тепло наших сердець. Кожен клас готував до свята пісні, вірші, гуморески, хореографічн композиції.

     На світі так багато  мам, і  в кожній  мамі  є  щось особливе.        Але  є у  них  і  загальна  риса –  це неосяжна любов  до  своїх  дітей. Вона  читається  в їх  очах, вона  живе в  їх  серцях.




      І, напевно, найголовніше: не обмежуймося тільки одним днем у році. Свято – лише привід для ще одного привітання. А любити та тішити матусю бажано кожен день.
ЛЮБІ МАТУСІ, МИ ВАС ЛЮБИМО!

Немає коментарів:

Дописати коментар