Я вірю в себе. Я вірю в дітей. Я вірю в свою справу.

середу, 23 травня 2018 р.

Обласний фестиваль "ПИСАНКОВИЙ РАЙ 2018"

На Фестивалі було представлено понад 1500 експонатів виконаних в таких техніках: традиційні та сучасні писанки, квіллінг, травлення, петриківський розпис, роботи із природного матеріалу, декупаж, бісероплетіння, пап’є-маше, дряпанка, валяння, плетіння, вишивка, артишок, темарі, різьблення та ін.
Вітаємо наших дівчаток Тарасенко Софію та Нєфьодову Алісу з перемогою. Їхні роботи здобули призові місця, дівчатка нагороджені  дипломами Департаменту освіти і науки облдержадміністрації.

Нєфьодова Аліса здобула ІІ місце з чудовою роботою "Трояндове диво". І справді диво - писанка прикрашена великою кількістю малесеньких троянд. А допомагала Алісі тітка Мирослава, яка майстерно володіє технікою канзаші. Майже щодня Аліса дивує нас прекрасними квітами у своїй зачісці, які виготовила тітонька у цій техніці. 

Тарасенко Софійка зайняла ІІ і ІІІ місце за свої роботи "Родинне дерево" та "Весна".  Роботи виконані у техніці в'язання. Майже всі жінки родини Тарасенків захоплюються в'язанням спицями і крючком. Софійка у володінні технікою робить лише перші свої кроки, а наставницею є її бабуся Тарасенко Лідія Миколаївна , яка є знаною майстринею у селі. Кофтинки, шалики, шапочки -це все бабуся в'яже для любих дітей та онучат, щоб були зігріті її теплом та любов'ю.

Немає коментарів:

Дописати коментар