Цибуля – улюблена багатьма культура, яку легко вирощувати і просто зберігати. Це найпоширеніший харчовий продукт у світі. Існує величезна кількість сортів і ще більше страв, які неможливо приготувати без цибулі. А ще цибуля це вітаміни , яких саме зараз нам не вистачає. Учні 2 класу добре потрудилися, ретельно відібрали і обрізали цибулю, щоденно доглядали за нею. Особливо ми раділи першим зеленим пірцям. Протягом росту цибулі ми дізналися багато цікавих фактів про цей овоч, про його корисні та лікувальні властивості. Ми навіть знаємо будову цибулі і які рослини розмножуються цибулиною.
А за два тижні вже смакували поживний салат із зеленої цибульки.
А за два тижні вже смакували поживний салат із зеленої цибульки.
Немає коментарів:
Дописати коментар